Михаил Попов 618630, п. Нарыб - shikardos.ru o_O
Главная
Поиск по ключевым словам:
страница 1
Похожие работы
Михаил Попов 618630, п. Нарыб - страница №1/1

Михаил Попов

618630, п. Нарыб

Чердынский р-он

Пермская обл.


Приветствую вас всех, дорогие мои, любовью Господа нашего Иисуса Христа! За время обращения ко Христу моя жизнь начала во многом меняться в лудшую сторону. Чтение Библии и прослушивание передач Семейного радио Эли очень помогают мне духовно возрастать.Слушаю радио через интернет а это значит без помех. Любимая передача «Продолжение следует»

Посёлок у нас небольшой, молитвенного дома нет, но есть пять человек которым интересны и Библия и Семейное радио. Они приходят ко мне и мы вместе читаем, слушаем,разбираем, делимся впечатлениями о прочитаном и об услышеном в эфире. Вместе молимся о том, чтобы Господь не оставил радио без своей поддержки верим,что вещаете вы по воле Его. Аминь. Благословений от Господа всем вам и вашим семьям.

С Богом.
Michael Popov

618630, the item of Naryb

Cherdynsky r ow

The Perm region

I welcome all of you, my dear, love of the Lord of our Jesus Christ! During the reference to the Christ my life has started to change for the better in many respects. Reading of the Bible and listening of transfers of Family radio Ales very much help me to increase spiritually. I listen to radio through the Internet and it means without hindrances. Favourite transfer «Continuation follows»



The settlement at us small, isn't present a house of worship, but there are five persons which are interesting both the Bible and Family radio. They come to me and we together read, we listen, we assort, we share impressions about read and about heard on air. Together we pray for that the Lord hasn't left radio without the support we believe that you broadcast at Its will. Amen. Blessings from the Lord to all of you and your families.

Good luck.